Aizvadīts pirmais gads



Tieši pirms gada, 2010.gada 28.februārī, oficiāli tika atklāta Augsburgas ticības apliecības Ķekavas luterāņu draudzes mājas lapa, tāpēc atskatīsimies, kādas aktivitātes šeit notikušas aizvadītajā laika posmā.


Augsburgas ticības apliecības Ķekavas luterāņu draudzes mājas lapā ir publicēti 56 mācītāja Ilāra Plūmes sprediķi un trīs teoloģiski raksti.

Pagājušajā gadā draudzes mājas lapā ir viesojušies 685 dažādi apmeklētāji no 16 pasaules valstīm. Vairāk kā puse šeit ienākuši pateicoties interneta meklēšanas lapām. Interesanti, ka meklētākie atslēgvārdi ir bijuši "pasaules gals" un "ilārs plūme".

Savdabīgs rekords tika sasniegts 2010.gada 9.maijā pēc adreses www.luteranudraudze.lv prezentēšanas draudzē, kad vienā diennaktī apmeklēja 25 cilvēki.

Saistībā ar draudzes mājas lapu ir izveidoti speciāli profili iekš Facebook.com un Draugiem.lv, kuros esat laipni lūgti pievienoties, lai varētu informēt savus draugus par aktivitātēm Augsburgas ticības apliecības Ķekavas luterāņu draudzē.

Ikvienam tiek piedāvāta iespējā saņemt jaunāko informāciju arī savā e-pasta kastītē. Atliek vienīgi piereģistrēties šeit. Jaunumiem varat sekot arī ar RSS plūsmas palīdzību vai twitterī.